[ Wie wat waar ]

Vastgoed verdient goede zorg. Gedreven door onze passie voor onroerend goed, streeft het team van Solide [ vastgoedbeheer iedere dag naar een optimaal rendement voor pandeigenaren en een prettige woon- en werkomgeving voor huurders: een solide basis voor alle betrokkenen. “We beheren het vastgoed van onze klanten alsof het onze eigen panden zijn”

Partner in beheer

Vastgoed verdient goede zorg, zo vinden we bij Solide [ Vastgoed Beheer. Gedreven door onze liefde voor onroerend goed, streven we niet alleen naar een uitstekend rendement op uw investeringen, maar zorgen we ook dat huurders lekker kunnen wonen en werken in de panden die wij beheren. Met deze pijlers onderscheidt Solide [ Vastgoed Beheer zich op de vastgoedmarkt.

Bij Solide [ Vastgoed Beheer geldt ‘afspraak is afspraak’. We beheren het vastgoed van onze klanten alsof het onze eigen panden zijn, behandelen huurders op een nette en respectvolle wijze en zorgen ervoor dat de administratie op orde is en blijft. U ziet dat terug in goede rendementen, heldere rapportages en representatieve, goed onderhouden panden.

Over Solide [ Vastgoed Beheer

In 2018 sloegen collega’s Gerhard van den Berg en Edward Wielens de handen ineen en startten zij Solide [ Vastgoed Beheer. Een fris en nieuw concept met een vakkundig team dat jarenlange ervaring en expertise in de vastgoedbranche met zich meebracht. Met dank aan een aantal simpele, maar cruciale uitgangspunten groeien we snel. Zo werken we bij Solide niet voor, maar mét onze opdrachtgevers. Kleine nuance, groot verschil.

We betrekken u bij de keuzes die we maken, delen onze kennis én staan open voor suggesties en feedback. Door het streven naar goede onderlinge verhoudingen te combineren met de best mogelijke zorg en aandacht voor de commerciële en technische aspecten van vastgoedbeheer, creëren we een optimaal rendement voor pandeigenaren en een prettige woon- en werkomgeving voor huurders.

Team

Dagelijks staat een enthousiast team van vakspecialisten voor u klaar. Dé vastgoedexperts van Groningen ontzorgen en ondersteunen u bij al uw verhuur- en beheerwerkzaamheden. Ieder met een eigen specialisme, maar allemaal passend bij de identiteit van Solide [ Vastgoed Beheer: oprecht, nuchter en toegankelijk. Een goed beleggingsadvies nodig of hulp bij de aan- of verkoop van een vastgoedobject? Ook die deskundigheid heeft Solide [ Vastgoed Beheer in huis, vanwege onze samenwerking met de grootste vastgoedpartij(en) van Groningen.

Directeur Vastgoed

Vastgoed verdient goede zorg, zo vinden we bij Solide [ Vastgoed Beheer. Gedreven door onze liefde voor onroerend goed, streven we niet alleen naar een uitstekend rendement op uw investeringen, maar zorgen we ook dat huurders lekker kunnen wonen en werken in de panden die wij beheren. Met deze pijlers onderscheidt Solide [ Vastgoed Beheer…

Lees meer...

Algemeen Directeur

In 2018 sloegen collega’s Gerhard van den Berg en Edward Wielens de handen ineen en startten zij Solide [ Vastgoed Beheer. Een fris en nieuw concept met een vakkundig team dat jarenlange ervaring en expertise in de vastgoedbranche met zich meebracht. Met dank aan een aantal simpele, maar cruciale uitgangspunten groeien we snel. Zo werken…

Lees meer...

[ Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Interesse in onze dienstverlening? Vul hieronder uw nummer in en we nemen contact met u op. Klik hier voor onderhoudsverzoeken.