[ Onze solide expertises ]

“Zuvere proat”, is voor ons een groot goed. Met onze voeten stevig in de Groningse klei kenmerkt oprechtheid onze dienstverlening. In al onze werkzaamheden streven we naar een zuivere balans tussen een optimaal rendement voor de verhuurder enerzijds en een goede woon- of werkomgeving voor de huurder anderzijds. Concreet betekent dit dat u van Solide [ Vastgoed Beheer eerlijke adviezen en proactief commercieel, technisch, financieel én administratief beheer kunt verwachten, waarbij we rekening houden met de belangen van zowel de verhuurder als de huurder.

[ Aankoop &
Verkoop

Een vastgoedobject aan- of verkopen is over het algemeen niet iets dat u iedere dag doet, zeker niet als particuliere belegger. Solide [ Vastgoed Beheer staat u bij met raad en daad. Onze vastgoedspecialisten hebben kennis van de huidige (lokale) vastgoedmarkt, zijn bouwkundig sterk onderlegd en kunnen u adviseren bij de onderhandelingen.

Aankoop

Welke vastgoedobjecten zijn interessant, wat is de bouwkundige staat van een vastgoedobject, welke kansen biedt een beleggingsobject en wat schrijft de lokale wet- en regelgeving voor? Solide [ Vastgoed Beheer begeleidt u op deskundige wijze bij de aankoop van het door u beoogde beleggingsobject. Bovendien onderzoeken we voor u of de benodigde vergunningen aanwezig zijn en controleren we of deze vergunningen volstaan. Zo voorkomen we verrassingen na aankoop.

Dankzij ons stevige netwerk in de Noord-Nederlandse vastgoedwereld hebben we goed zicht op vastgoedobjecten die in de stille verkoop gaan. Indien gewenst kunnen wij u proactief attenderen op het actuele aanbod van kansrijke beleggingsobjecten. Het prettige is dat u het volledige traject van aankoop tot verhuur en beheer bij Solide [ Vastgoed Beheer kunt neerleggen: volledige ontzorging en slechts één contactpersoon.

Verkoop

De rendementen van uw vastgoedobject staan of vallen bij de huurstroom en de (toekomstige) verkoopwaarde van het pand. U bepaalt de waarde van het vastgoedobject immers aan de hand van de huurstroom. Als u het pand wilt verkopen, is het van belang een zo hoog mogelijke verkoopprijs te realiseren. Solide [ Vastgoed Beheer begeleidt, adviseert en ondersteunt u bij die verkoop. Dat houdt in dat onze specialisten u helpen bij:

  • Het bepalen van de waarde van de woning. We voeren een bouwkundige inspectie uit en combineren die gegevens met onze kennis van de vastgoedmarkt. Op die manier bepalen we de waarde van de woning en adviseren we welke verkoopprijs u het beste kunt hanteren.
  • Waardecreatie. Het kan zijn dat relatief kleine ingrepen aan het pand de waarde behoorlijk doen stijgen. De specialisten van Solide [ Vastgoed Beheer geven u dan ook altijd een eerlijk advies over de optimalisatiemogelijkheden, zodat u het maximale uit de verkoop kunt halen.
  • Ondersteuning bij de verkoop. Solide [ Vastgoed Beheer heeft een groot netwerk en kan uw pand onder de aandacht brengen bij mogelijk geïnteresseerde investeerders. Als uw pand in de publieke verkoop komt, stellen wij het verkoopmateriaal voor u samen en zorgen we ervoor dat uw pand ook online de aandacht krijgt die het verdient.
  • Verkoopbegeleiding. Als u Solide [ Vastgoed Beheer inschakelt voor de verkoop van uw vastgoedobject zijn wij het eerste aanspreekpunt. Onze specialisten plannen en begeleiden de bezichtigingen, onderhouden het contact met geïnteresseerden en voeren de onderhandelingen met potentiële kopers – uiteraard in nauw overleg met u als verkopende partij.
  • Afhandeling. Is er overeenstemming bereikt over de verkoopprijs en de voorwaarden, dan verzamelen we alle documentatie, stellen we de koopakte op en zorgen we ervoor dat u alleen nog een handtekening hoeft te zetten. De eindinspectie verzorgen we uiteraard ook voor u.

[ Ontwikkeling &
Optimalisatie

Als vastgoedbelegger wilt u uw vastgoedobject optimaal laten renderen. Om dat te realiseren is het van belang om te zorgen voor een goede balans tussen onderhoud en optimalisatie enerzijds en slimme verhuur anderzijds. Solide [ Vastgoed Beheer weet als geen ander welke aanpassingen in, om en aan een vastgoedobject zorgen voor waardevermeerdering. Die kennis delen we graag met u, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen voor de optimalisatie van uw vastgoedobject.

Waardecreatie door
Solide [ Vastgoed Beheer

De specialisten van Solide [ Vastgoed Beheer combineren bouwkundige kennis met hun ervaring in de lokale vastgoedmarkt . U kunt ons inschakelen om mee te denken over mogelijke verbeteringen aan uw vastgoedobject, maar ook over een andere invulling van het pand. Wellicht kunt u uw studentencomplex met een minimale investering ombouwen naar een appartementencomplex om op die manier een beter rendement te realiseren. De experts van Solide [ Vastgoed Beheer denken met u mee en onderzoeken alle mogelijkheden; ook de opties die u zelf nog niet had had overwogen.

Nieuwsgierig welke ideeën Solide [ Vastgoed Beheer heeft voor uw vastgoedobject of ontdekken hoe u uw vastgoedobject kunt optimaliseren? Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om te kijken welke meerwaarde wij voor u en uw vastgoed kunnen vormen.

[ Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Interesse in onze dienstverlening? Vul hieronder uw nummer in en we nemen contact met u op. Klik hier voor onderhoudsverzoeken.