Kantoorruimte

Stationsstraat 29 A

Op zoek naar een zelfstandige kantoorruimte die perfect aansluit bij jouw zakelijke behoeften? Zoek niet verder! Deze kantoorruimte, op loopafstand van het station en het centrum, staat klaar om jou te verwelkomen.

Met een totale oppervlakte van bijna 350 m² verdeeld over twee verdiepingen, bieden wij een dynamische omgeving voor jouw bedrijf. Van gezellige kantoren tot ruime spreekruimtes en een volledig uitgeruste kantine, wij hebben alles wat je nodig hebt om efficiënt en comfortabel te werken.

En met drie parkeerplaatsen op eigen terrein hoef je je nooit zorgen te maken over parkeren. Interesse? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging.

Algemeen
Te huur aangeboden. Zelfstandige kantoorruimte gelegen bij het station en op loopafstand van het centrum van Assen.

Locatie 
Dankzij de ligging aan het Centraal Station Assen is deze locatie uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Ook met met de auto is de locatie goed te bereiken en ligt op circa 5 minuten van de autosnelweg A28.
De binnenstad van Assen, het Drents museum, de Rechtbank Noord-Nederland en het stadhuis zijn via de Stationsstraat op loopafstand gelegen.

In de directe omgeving bevinden zich bedrijven als Arcadis, Accare, Uniform Agri, Het Juridisch Loket en overige (zakelijke) dienstverleners.

Oppervlakte en indeling 
Circa 288 m² v.v.o. kantoorruimte op de eerste etage
Circa 55 m² v.v.o. kantoorruimte op de begane grond
Beide kantoorruimte beschikken over zelfstandige ingangen. Genoemde metrage is inclusief een aandeel in de gemeenschappelijke ruimte.

De ruimtes beschikt over diverse kantoor- / spreekruimtes, kantine met keuken en gangzone. De toiletgroep bevindt zich in de gemeenschappelijke hal.
Het geheel is grotendeels voorzien van ledverlichting.

Parkeren 
Bij de kantoorruimte behoren 3 parkeerplaatsen op eigen terrein. Mogelijk zijn extra parkeerplaatsen op een nabijgelegen parkeerterrein bij te huren, informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Gebouw
In het gebouw zijn zowel zakelijke als maatschappelijke dienstverleners gevestigd actief in uiteenlopende branches.
Het gebouw is voorzien van nette voorzieningen zoals een zelfstandige keuken en toiletgroep (gedeeld), liftinstallatie, vloer-, wand- en plafondafwerking.

Energielabel 
energielabel B.

Opleveringsniveau 
Specifieke eisen ten aanzien van het opleveringsniveau van de kantoorruimte is in overleg bespreekbaar. De foto’s van de presentatie zijn van reeds verhuurde ruimtes in het gebouw en geven een indruk van de mogelijkheden. De lege ruimtes worden te huur aangeboden.

Huurprijs 
Huurprijs: € 110,- m² per jaar te vermeerderen met BTW. Vrij van BTW behoort tot de mogelijkheden.
Servicekosten: € 37,50 m² per jaar te vermeerderen met BTW
Parkeerplaatsen: € 500,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW

Indexering 
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100); voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum.

Huurperiode 
In overleg

Beschikbaar 
Per direct

Huurovereenkomst 
Standaard R.O.Z. huurovereenkomst model 2015.

Waarborgsom 
Een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met servicekosten en BTW dient gestort te worden.

Interesse in deze locatie?

Neem contact op met André Veldhuizen via:
+31 (0)50 313 7580
veldhuizen@solidevastgoedbeheer.nl