Winkelruimte

Mercuriusplein 38A

Dit winkelpand, gelegen in het hart van het winkelcentrum op Mercuriusplein 68A in Assen, biedt een ideale locatie voor detailhandelaren die willen profiteren van een drukke omgeving en prominente buren zoals Douglas en Jack & Jones. Met een ruim vloeroppervlak van circa 214 m² verdeeld over twee verdiepingen en een frontbreedte van 8 meter, biedt dit pand een aantrekkelijke mogelijkheid voor diverse retail-concepten. Het pand wordt aangeboden op casco-basis, wat flexibiliteit biedt voor aanpassingen aan de binnenruimte volgens uw specifieke behoeften. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar in de nabije omgeving, waardoor toegang tot de winkel gemakkelijk wordt voor klanten. Met een energielabelklasse A toont dit pand ook een toewijding aan duurzaamheid en kan het een aantrekkelijke optie zijn voor bedrijven die streven naar milieuvriendelijke bedrijfsvoering.

Algemeen
Winkelruimte te huur, Mercuriusplein 68A 9in Assen

Locatie
Gelegen op de drukste winkellocatie van Assen (A1). De winkel maakt onderdeel uit van het Winkelcentrum Mercurius en ligt tussen het Koopmansplein en het Ceresplein. De winkel ligt direct naast Douglas en Jack & Jones en nabij Kruidvat, Vero Moda, Only, Specsavers, Rituals, C&A, Hema en Hunkemöller. Het betreft de huidige winkel van Aktiesport.

Oppervlakte
Begane grond: ca. 177 m²
Eerste verdieping: ca. 36 m²
Totaal: ca. 214 m²

Frontbreedte
Mercuriusplein: ca. 8 meter bruto

Opleveringsniveau
In overleg. Verhuurd wordt uitsluitend het casco.

Parkeren
Het object is gelegen nabij parkeergarage ‘Mercuriusplein’ (288 plaatsen), ‘Neptunusplein’ (190 plaatsen) en ‘Triade’ (562 plaatsen).

Energielabel
Labelklasse: A
Energie-index: 0,56
Geldig tot: 27 september 2026

Aanvaarding
In overleg.

Huurvoorwaarden
Huurovereenkomst: ROZ model 2012
Huurperiode: 5 jaar
Verlenging: met telkens 5 jaar
Opzegtermijn: 12 maanden
Huurbetaling: per maand bij vooruitbetaling
Huurprijsindexering: jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum (op basis van het CPI alle huishoudens (2015=100)
Zekerheidsstelling: waarborgsom van 3 maanden huur en btw

Huurprijs
€ 59.000,- per jaar, te vermeerderen met btw

Interesse in deze locatie?

Neem contact op met André Veldhuizen via:
+31 (0)50 313 7580
veldhuizen@solidevastgoedbeheer.nl