Conversies

Lübeckweg 2

Nieuw op te leveren hoogwaardige kantoorruimte van circa 112 m² in het unieke kantoorcomplex “Het Kwadraat” in Groningen.

Gelegen in het voormalige hoofdkantoor van het Dagblad van het Noorden is gevestigd het unieke kantoorcomplex “Het Kwadraat”. Sinds de start van “Het Kwadraat” circa 3 jaar geleden is gebleken dat er in de stad Groningen veel interesse is in dit moderne verzamelgebouw, waarin start-ups, scale-ups en grown-ups samen komen. Voor de verdere ontwikkeling van het verzamelcomplex is gekozen om een nieuwe verdieping boven op de bestaande 15.000 m² te plaatsen. De nieuwe verdieping zal een zeer prominente plek op het gebouw innemen, waarvandaan een mooie zichtlocatie wordt verkregen ten opzichte van de Europaweg en de zuidelijke ringweg.

In het Kwadraat zijn allerlei dagelijkse voorzieningen aanwezig als een bedrijfsrestaurant, fitnessruimte, kapsalon, schoonheidssalon etc. Mede dankzij de aanwezigheid van deze voorzieningen wordt een bijzondere dynamiek gecreëerd tussen wonen en werken. Doormiddel van de uitvoering in glas en metaal verkrijgt het geheel een zeer modern en transparant karakter. In overleg tussen huurder en verhuurder zal het gewenste opleveringsniveau worden vastgesteld. Vele gerenommeerde bedrijven zoals, o.a. De Jong & Laan, Solide Vastgoed Beheer, Timing, NDC, Voys, Spindle, Olympia, Vrijdag Online en Stichting Accare gingen u al voor in het openen van een kantoorlocatie in dit verzamelcomplex.

 

Oppervlakte kantoorruimte
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het kantoor bedraagt circa 112,70 m2 inclusief toeslag algemene ruimten

Parkeerfaciliteiten
Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein.

Locatie en bereikbaarheid
Kantoorcomplex ‘Het Kwadraat’ is gelegen nabij de Europaweg en onder de rook van de binnenstad van Groningen. Noemenswaardig is de ligging naast het Sontplein, met haar diverse (grootschalige) winkelketens zoals IKEA, Decathlon, Kwantum, Mediamarkt etc.

De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Aan de Europaweg bevinden zich bushaltes, met diverse buslijnen beschikbaar die zowel dienst doen in de stad als in de streek.

Gelegen aan de op- afrit naar de zuidelijke ringweg. Vanuit de stad ook zeer goed te bereiken via de Europaweg. 

Opleveringsniveau
as-is (doch inclusief pantry, vergaderruimte, plafond-, vloer, wandafwerking)

Huurprijs
€200,00 per m2 te vermeerderen met BTW per jaar

Service kosten
€45 per m2 te vermeerderen met BTW per jaar

Huurprijs parkeerplaatsen
€ 750,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI reeks CPI-Alle Huishoudens(2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek(CBS).

Huurtermijn
5 jaar

Verlengingstermijn
Met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW worden per maand vooruit betaald, voor of op de eerste dag van de maand. 

Opzegtermijn
12 maanden

Huuringangsdatum
1 april (in overleg is eerder bespreekbaar)

Waarborgsom/bankgarantie
3 maanden brutohuur

Overige condities Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Interesse in deze locatie?

Neem contact op met André Veldhuizen via:
+31 (0)50 313 7580
veldhuizen@solidevastgoedbeheer.nl