Winkelruimte

Forum 7

Deze winkelruimte staat op een A1-locatie in het bruisende centrum van Assen. Met een oppervlakte van circa 310 m², moderne winkelpui en een frontbreedte van circa 10 meter, biedt Forum 7 een uitstekende gelegenheid voor diverse retail- en showroomactiviteiten.

Gelegen aan het onlangs vernieuwde Koopmansplein profiteert deze ruimte van een levendige omgeving met een diversiteit aan (landelijke) winkelformules en horecagelegenheden. Met blikvangers zoals Warenhuis VanderVeen en de gerenoveerde HEMA recht tegenover het pand.

Algemeen

Representatieve winkelruimte gelegen op A1 locatie pal aan het onlangs vernieuwde Koopmansplein.

Locatie

Forum 7 bevindt zich op het levendige Koopmansplein, het centrale punt van Assen. Met een bushalte binnen 500 meter, het NS Intercitystation op 500-1000 meter afstand en een snelwegafrit op 2000-3000 meter, is de locatie goed bereikbaar. Het plein heeft recentelijk een grote transformatie ondergaan, met toevoeging van groen, fonteinen, bankjes en terrassen, waardoor het een aantrekkelijke omgeving is voor zowel bezoekers als ondernemers.

Oppervlakte en indeling

Circa 310 m² v.v.o. winkelruimte met showroom op de begane grond.

De winkelruimte wordt opgeleverd in de huidige staat. Eventuele aanpassingen in overleg. Verhuurd wordt uitsluitend het casco.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 89.900,- per jaar te vermeerderen met BTW. Van toepassing zijnde service-/ promotiekosten nader te bepalen.
Kosten nutsbedrijven en gemeentelijke gebruikerslasten zijn rechtstreeks voor huurder.

Indexering

Jaarlijks voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI- alle huishoudens afgegeven door het CBS (2015=100).

Huurperiode

In overleg

Beschikbaar

Per direct

Waarborgsom

Een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met servicekosten en BTW dient gestort te worden.

Interesse in deze locatie?

Neem contact op met André Veldhuizen via:
+31 (0)50 313 7580
veldhuizen@solidevastgoedbeheer.nl