Winkelruimte

Forum 14

Grenzend aan de nieuwe passage naar het Koopmansplein in Assen. Met een indrukwekkend front van circa 25 meter en een totale oppervlakte van 166 m² biedt deze winkelruimte een uitstekende mogelijkheid voor diverse retail- en showroomactiviteiten.

De ligging op de begane grond van een gerenoveerde commerciële winkelstrip, onderdeel van een nieuw ontwikkeld wooncomplex, zorgt voor maximale zichtbaarheid en toegankelijkheid. Dankzij de courante maatvoering en overvloed aan natuurlijk daglicht is de ruimte zeer functioneel en aantrekkelijk voor potentiële huurders.

Algemeen

Winkelruimte voorzien van nieuwe winkelpui en een zeer breed front, grenzend aan de Oudestraat en uitstekend gelegen langs de nieuwe passage naar het Koopmansplein.

Locatie

Deze winkelruimte bevindt zich op de begane grond en maakt deel uit van een gerenoveerde commerciële winkelstrip op een A-locatie, vlakbij het Koopmansplein. Het pand is onderdeel van een nieuw ontwikkeld wooncomplex, waardoor het profiteert van een moderne en levendige omgeving.

Bovendien is de locatie uitstekend bereikbaar: een bushalte bevindt zich op minder dan 500 meter afstand, het NS Intercitystation ligt op 500 meter tot 1000 meter, en de snelwegafrit is slechts 2000 meter tot 3000 meter verwijderd.

Oppervlakte en indeling

Circa 166 m² v.v.o. winkelruimte met showroom. Het pand begeeft zich op de begane grond en heeft een gevelbreedte van 25 meter.

Huurprijs

De huurprijs van dit winkelpand is € 4.011 per maand te vermeerderen met BTW.
Van toepassing zijnde service-/ promotiekosten en zijn nader te bepalen.
Kosten nutsbedrijven en gemeentelijke gebruikerslasten zijn rechtstreeks voor huurder.

Indexering

Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100); voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum.

Huurperiode

In overleg

Beschikbaar

Per direct

Waarborgsom

Een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met servicekosten en BTW dient gestort te worden.

Interesse in deze locatie?

Neem contact op met André Veldhuizen via:
+31 (0)50 313 7580
veldhuizen@solidevastgoedbeheer.nl