Kantoorruimte

Eemsgolaan 17

Gelegen aan de Eemsgolaan 17 in Groningen, biedt deze moderne kantoorruimte een uitstekende zakelijke omgeving op een toplocatie langs de Rijksweg A7 (Groningen-Drachten). Het kantoorgebouw, deel van een volledig gasloos complex, herbergt diverse gerenommeerde huurders zoals Yspeert advocaten en NHL Stenden Hogeschool. Met een oppervlakte van circa 280 m² op de begane grond en circa 137 m² op de derde verdieping biedt dit object ruimte voor diverse bedrijfsactiviteiten. Het gebouw, gerealiseerd in 2008, voorziet in moderne faciliteiten waaronder entree, sanitair, systeemplafonds met TL-inbouwarmaturen en een liftinstallatie. De bereikbaarheid per zowel openbaar vervoer als auto is uitstekend. Groningen Centraal Station is binnen 5 tot 10 minuten bereikbaar, terwijl het kantorenpark zich direct aan de afslag Hoogkerk van de A7 bevindt. Ruim voldoende eigen parkeerplaatsen zijn beschikbaar op een afgesloten terrein, deels optioneel te huren.

Object
Eemsgolaan 17 te 9727 DW, Groningen.

Soort
Kantoorruimte.

Oppervlakte kantoorruimte
De beschikbare ruimte is verdeeld over twee verdiepingen:
– Begane grond circa 280 m²;
– Derde verdieping circa 137 m².

Omschrijving
Het kantoorgebouw is gerealiseerd in 2008 en is volledig gasloos. Dat wil zeggen dat huurders kunnen profiteren lage energiekosten! Op eigen terrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen gelegen.

Voorzieningen
Het gebouw beschikt onder andere over de volgende voorzieningen:
Entree;
Warm- en koudwatervoorziening;
Sanitaire voorzieningen;
Systeemplafonds met TL-inbouwarmaturen;
Brandmeldinstallatie;
Liftinstallatie;
Noodverlichtingsinstallatie;
PVC vloer.

Locatie
Het kantoorgebouw is gelegen in een zakelijke omgeving op kantorenpark Kranenburg te Groningen. Het gebouw is gelegen op een zichtlocatie direct aan de A7. In de directe omgeving zijn diverse gerenommeerde organisaties gehuisvest, waaronder: Brunel, Deloitte, RDW, CGI, Sweco, Axians en hotel Van der Valk.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer
Per bus of taxi ligt Groningen Centraal Station op 5 tot 10 minuten afstand. Kranenburg is prima per bus te bereiken; via het stadsbusnetwerk (lijn 4, 9, 82, 100 en Q-liner 317) zijn er goede verbindingen met Groningen CS en de regio.

Bereikbaarheid per auto
Kranenburg bevindt zich direct aan de afslag Hoogkerk van de A7 Groningen – Drachten – Joure en is zodoende uitstekend per auto te bereiken.

Parkeerfaciliteiten

Er zijn ruim voldoende eigen parkeerplaatsen beschikbaar op een eigen en afgesloten parkeerterrein. Een deel van de parkeerplaatsen is in overleg te huren.

Huurprijs

Kantoorruimte EUR 140,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.
Parkeren EUR 750,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
EUR 42,50 per m² per jaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum op basis van het maandindexcijfer volgens de Consumenten Prijs Index (CPI)-reeks Alle huishoudens afgegeven door het CBS (2020 =100).

Huurtermijn
In overleg.

Verlengingstermijn
In overleg.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW worden per kwarttaal vooruit betaald.

Zekerheidstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

Aanvaarding
In overleg

Interesse in deze locatie?

Neem contact op met André Veldhuizen via:
+31 (0)50 313 7580
veldhuizen@solidevastgoedbeheer.nl