Beheer

Om vastgoed te laten renderen is het belangrijk om het met zorg te behandelen en te onderhouden. Of het nu gaat om residentieel of commercieel vastgoed of om een horecapand: gedegen onderhoud zorgt ervoor dat uw huurders aangenaam kunnen wonen en werken en u het maximale uit uw vastgoedobject kunt behalen.

Compleet beheerpakket

Solide [ vastgoedbeheer biedt u een compleet beheerpakket, van technisch en administratief beheer tot commercieel en financieel beheer. Onze liefde voor vastgoed is wat ons team bindt en maakt dat we uw panden beheren alsof het onze eigen panden zijn: adequaat, proactief en met de grootste zorg en aandacht.

Technisch beheer

Solide [ vastgoedbeheer coördineert werkzaamheden voor klein en groot onderhoud, is contactpersoon voor onderhoudsmeldingen en voert periodieke inspecties uit.

Commercieel beheer

Huurprijzen bepalen, passende huurders selecteren en een maximale bezetting realiseren: bij Solide [ vastgoedbeheer ontzorgen we u volledig in het commercieel beheer van uw vastgoed.

Administratief beheer

Door het opstellen van huurcontracten, het uitvoeren van opleverinspecties en alles wat komt kijken bij administratief beheer uit handen te geven aan Solide [ vastgoedbeheer, weet u zeker dat het goed en gedegen gebeurt.

Financieel beheer

Een optimaal rendement uit uw vastgoed halen is voor u natuurlijk van groot belang. Solide [ vastgoedbeheer verzorgt uw financieel beheer en adviseert u over de belastingvoordelen die u kunt behalen als u het beheer uitbesteedt.

Totaal beheerpakket

Goed beheer van vastgoed vraagt om een totaalbenadering. Daarom adviseren wij u om het complete beheerpakket uit te besteden. U wordt volledig ontzorgt, bent verzekerd van een goed rendement en profiteert bovendien van belastingvoordeel. Wilt u toch liever een of meerdere diensten afzonderlijk afnemen? Dat kan natuurlijk ook: u bepaalt!