Verhuur & Beheer

Op het moment dat u investeert in een vastgoedobject, wilt u verzekerd zijn van een optimale bezetting en nette huurders. Dat is alleen te realiseren als u actief aan de slag gaat met de verhuur en het beheer van het object. Solide [ vastgoedbeheer neemt het volledige verhuur- en beheertraject voor u uit handen. Door slimme software te combineren met onze jarenlange ervaring in de vastgoedwereld, kunnen we u op een efficiënte en effectieve manier ontzorgen op het gebied van verhuur en beheer.

Verhuur

Solide [ vastgoedbeheer zorgt voor een goede relatie tussen verhuurder en huurder. Die relatie begint bij het allereerste contact. Daarom behandelen we iedere geïnteresseerde als een potentiële huurder. Bovendien zorgen we voor een perfecte representatie van uw vastgoedobject.

Het verhuurtraject van Solide [ vastgoedbeheer omvat onder andere:

  • Presentatie van uw vastgoedobject op de website van Solide [ vastgoedbeheer en externe verhuursites;
  • Zoeken, selecteren en contact onderhouden met huurders;
  • Opstellen huurcontracten en inspectierapporten;
  • Innen van de maandelijkse huren;
  • Actief debiteurenbeheer in geval van huurachterstanden;
  • Opnemen en anticiperen op onderhoudsmeldingen
  • Uitvoeren van eindinspecties en, indien van toepassing, opmaken eindafrekeningen van gas, water en elektra.

Beheer

Om vastgoed te laten renderen is het belangrijk om het met zorg te behandelen en te onderhouden. Gedegen onderhoud zorgt ervoor dat u het maximale uit uw vastgoedobject kunt halen en dat uw huurders aangenaam kunnen wonen en werken. Solide [ vastgoedbeheer verzorgt het beheer van uw vastgoedobjecten met zorg en aandacht. Onze vastgoedspecialisten hebben ervaring met alle soorten vastgoed: van residentieel en commercieel tot horecapanden.

Solide [ vastgoedbeheer biedt u een totaalpakket van beheerdiensten. Zo verzorgen we het technisch en commercieel beheer voor u, maar ook het administratief en financieel beheer. Door het beheer van uw vastgoedportefeuille aan ons uit te besteden profiteert u bovendien van gunstige belastingtarieven. Zo voorkomt u dat uw vastgoed in belasting box 1 wordt geplaatst, wat financieel gezien een stuk minder voordelig is dan uw vastgoed in belasting box 3. Meer weten? We vertellen het u graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.