Diensten

“Zuvere proat”, is voor ons een groot goed. Met onze voeten stevig in de Groningse klei kenmerkt oprechtheid onze dienstverlening. In al onze werkzaamheden streven we naar een zuivere balans tussen een optimaal rendement voor de verhuurder enerzijds en een goede woon- of werkomgeving voor de huurder anderzijds. Concreet betekent dit dat u van Solide [ vastgoedbeheer eerlijke adviezen en adequate dienstverlening kunt verwachten, rekening houdend met de belangen van zowel de verhuurder als de huurder.

Verhuur & Beheer

Solide [ vastgoedbeheer is marktleider in (Gronings) vastgoedbeheer. De ruim 400 vastgoedobjecten en 4.000 eenheden in onze portefeuille laten zien dat klanten bewust kiezen voor kwalitatief hoogwaardig en accuraat beheer.

Aankoop & Verkoop

Hebt u een interessant vastgoedobject op het oog en wilt u advies van een ervaren vastgoedspecialist? Solide [ vastgoedbeheer volgt de lokale vastgoed- en beleggingsmarkt op de voet en is daarmee uw perfecte partner bij de aankoop & verkoop van beleggingsobjecten.

Ontwikkeling & Optimalisatie

Uw vastgoedobject optimaal laten renderen vraagt om kennis van de markt en kunde in vastgoedontwikkeling. De diensten van Solide [ vastgoedbeheer zorgen voor waardevermeerdering van uw vastgoedobjecten.