Diensten

“Zuvere proat”, is voor ons een groot goed. Met onze voeten stevig in de Groningse klei kenmerkt oprechtheid onze dienstverlening. In al onze werkzaamheden streven we naar een zuivere balans tussen een optimaal rendement voor de verhuurder enerzijds en een goede woon- of werkomgeving voor de huurder anderzijds. Concreet betekent dit dat u van Solide [ vastgoedbeheer eerlijke adviezen en proactief commercieel, technisch, financieel én administratief beheer kunt verwachten, waarbij we rekening houden met de belangen van zowel de verhuurder als de huurder.

Verhuur

Solide [ vastgoedbeheer neemt het volledige verhuur- en beheertraject voor u uit handen. We zorgen niet alleen voor een goede relatie tussen verhuurder en huurder, maar zorgen eveneens voor een goed rendement door uw object(en) met zorg te behandelen en te onderhouden. Besteedt u het beheer aan ons uit? Dan profiteert u ook nog eens van aantrekkelijke belastingvoordelen.

Aankoop & Verkoop

Hebt u een interessant vastgoedobject op het oog en wilt u advies van een ervaren vastgoedspecialist? Of wilt u uw pand verkopen? Onze vastgoedspecialisten hebben kennis van de huidige (lokale) vastgoedmarkt, zijn bouwkundig sterk onderlegd en kunnen u adviseren bij de onderhandelingen. Daarmee zijn we uw perfecte partner bij de aankoop & verkoop van beleggingsobjecten.

Ontwikkeling & Optimalisatie

Om uw vastgoedobject optimaal te laten renderen, is het van belang om te zorgen voor een goede balans tussen verhuur, onderhoud en optimalisatie. Solide [ vastgoedbeheer adviseert u welke aanpassingen in, om en aan uw pand zorgen voor waardevermeerdering, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen voor de optimalisatie van uw vastgoedobject.