Technisch beheer

Vastgoed verdient goede zorg en aandacht, zo vinden we bij Solide [ vastgoedbeheer. We nemen die zorg graag uit handen. Of het nu gaat om urgente zaken, waarvoor direct een oplossing moet komen, of om het onderhoud op lange termijn; Solide [ vastgoedbeheer is uw partner.

De beste specialisten

Gedegen onderhoud zorgt ervoor dat u het maximale uit uw vastgoedobject kunt halen en dat uw huurders aangenaam kunnen wonen en werken. Solide [ vastgoedbeheer coördineert werkzaamheden voor klein en groot onderhoud, is contactpersoon voor onderhoudsmeldingen en voert periodieke inspecties uit.

Om verzekerd te zijn van kwaliteit en vakmanschap, werken we samen met een vast team vakmensen – van schilders en timmermannen tot loodgieters en elektriciens. Door onze jarenlange staat van dienst in de vastgoedbranche, kennen we voor iedere klus de juiste man of vrouw.

Op het moment dat u het technisch beheer overlaat aan Solide [ vastgoedbeheer, kunt u erop vertrouwen dat de volgende aspecten gewaarborgd zijn:

  • reparatie- en onderhoudsmeldingen opnemen en verhelpen
  • 24-7 calamiteitenservice
  • opvragen en beoordelen van offertes voor onderhoudswerkzaamheden
  • afsluiten van onderhoudscontracten
  • begeleiden, afstemmen en controleren van werkzaamheden door vakspecialisten
  • planmatig onderhoud aan de hand van een meerjaren onderhoudsplan
  • onderhoudsadvies aan u als eigenaar

Proactief technisch beheer

Solide [ vastgoedbeheer denkt proactief met u mee over het technisch beheer van uw vastgoedobject. Op het moment dat onze technische vastgoedmanagers opvallendheden signaleren, delen ze dit met u en adviseren ze u over de te ondernemen acties. Uw pand ziet er te allen tijde representatief en verzorgd uit en u en uw huurders kunnen rekenen op een snelle service in het geval van onderhoud of calamiteiten.